Applications

Handwrite χειρόγραφη αναζήτηση από την Google


Η Google για ακόμα μια φορά πρωτοτύπησε με την παρουσίαση του καινούριου της μηχανισμού,το Handwrite. Είναι ένας μηχανισμός όπου πρόσφατα ενσωματώθηκε από την Google στην αρχική σελίδα του browser σας ο οποίος σας βοηθάει να γράψετε σχεδιάζοντας με το δάχτυλο σας πάνω στην οθόνη, αντί να πληκτρολογήσετε αυτό που θέλετε στο ανάλογο πεδίο αναζήτησης. Είναι διαθέσιμο σε 27 γλώσσες για όλα τα smartphones και tablets που διαθέτουν touchscreen.

Tip

Για να ενεργοποιήσετε το Handwrite το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάτε στις ρυθμίσεις του Google, να αλλάξετε την γλώσσα στα αγγλικά και να το ξαναρυθμίσετε. Μετά ενεργοποιήστε το Handwrite πατώντας το enable και save και αυτό ήταν!!!

Advertisements

2 thoughts on “Handwrite χειρόγραφη αναζήτηση από την Google

 1. Η mary_omikron στο http://www.musicheaven.gr/html/modules.php?name=Splatt_Forums&file=viewtopic&topic=27875&gotolast=1 και με την υλική και ηθική συμπαράσταση του διαχειριστή Jorge που διαγράφει όποιον διαφωνεί μαζί της, επανήλθε πάλι δημοσιεύοντας ένα πόστ για τα κακόμοιρα τα παιδάκια, ανάμεσα στα οποία είναι η κόρη της, τα οποία φοιτούν σε μουσικά σχολεία και με απόφαση του Υπουργού Παιδείας σταμάτησε η δωρεάν μεταφορά τουs, αφού δεν υπάρχουν λεφτά.

  Εδώ ένα έθνος αργοπεθαίνει, επειδή υπάρχει λαϊκή εντολή προς κάθε κυβέρνηση ή κόμμα «να μην εξοικονομηθούν λεφτά και να μη γίνει η παραμικρή μεταρρύθμιση, αλλά να πληρώνουν φόρο μόνο οι βλάκες οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι».

  Που θα βρεθούν κυρία mary_omikron λεφτά για να μεταφέρει το κράτος δωρεάν την κόρη σας στο μουσικό σχολείο της;

  Θα πηγαίνει η κόρη σας στο σχολείο όπως πηγαίνουν σχολείο τα παιδιά του λαού, κυρία mary_omikron.

  Και δεν φοβόμαστε το θυμό του αγαπητού σας διαχειριστή του Jorge, ας μας διαγράψει όποτε θέλει, εμείς θα συνεχίσουμε να γράφουμε ελεύθερα.

 2. To forum MusicHeaven έχει καταντήσει το καταφύγιο του κάθε ξεφτίλα μουσικού, που διαπιστώνει ότι δεν έχει κανέναν απολύτως ακροατή, το καταφύγιο του καθηγητή μουσικής που ψάχνει εναγωνίως πελάτη, του κάθε διευθυντή ωδείου που βλέπει την πελατεία του να εξαφανίζεται και προσπαθεί να κάνει επιδείξεις με χορωδίες και μουσικά όργανα από ξένους μαθητές μια και δεν πατάει γάτα στο Ωδείο του.

  Ένας ξοφλημένος συνθέτης στιχουργός μπαινοβγαίνει στο φόρουμ παίρνοντας μέρος σε συζητήσεις μόνο και μόνο για να μην αφήσει να εκτραπούν σε κριτική των όμοιών του συνθετών που διασκεδάζουν τελευταία το κοινό τους κάνοντας κακόγουστη και παράφωνη παράσταση με κριτική για την Άνγκελα Μέρκελ.

  Στο συγκεκριμένο φόρουμ, το MusicHeaven ή Music Heaven, μόλις κάποιος ρωτήσει το παραμικρό σχετικά με τη μουσική, πετάγονται όλοι οι άνεργοι καθηγητές μουσικής εκλιπαρώντας τον, προσφέροντας μαθήματα μουσικής με ελαχιστότατη αμοιβή, πάντα συνεννοήσιμη και οπωσδήποτε «χαμηλή». Για το λόγο αυτό, δεν χρησιμοποιούν ψευδώνυμο, αλλά βάζουν ολόκληρο το ονοματεπώνυμό τους και δίπλα γράφουν πάντα φανερή την ιδιότητά τους, καθηγήτρια μουσικής, καθηγήτρια πιάνου, καθηγητής πιάνου και ανώτερων θεωρητικών, καθηγητής αντίστιξης και φούγκας ή, για όσους έχουν μουστάκι, καθηγητής βυζαντινής μουσικής (εννοεί ψάλτης, λες και υπάρχει κανένα κορόιδο να πληρώσει να μάθει δίπλα του να ψέλνει).

  Υπάρχει και το online Radio του MusicHeaven ή Music Heaven, το οποίο στην ουσία τι είναι, την ώρα που παίζει κάποιο τραγούδι, εμφανίζεται ένας ξεφτίλας, όπως ο DOMASTER, όπως ο abiectus ή η ixthis μια γρια με κατσαρή φωνή που χρησιμοποιεί ένα avatar με φωτογραφία έξαλλου κοριτσιού με μαύρα γιαλιά, και προσθέτουν μερικές μαλακίες τις οποίες δεν θα ανεχόταν να ακούσει ποτέ κανένας, έξω από το Radio του MusicHeaven ή Music Heaven. Όλοι αυτοί οι αστέρες του Radio του MusicHeaven ή Music Heaven, εμφανίζονται στη συνέχεια και σε ένα chat του MusicHeaven ή Music Heaven και συνεχίζουν την ίδια ακατάσχετη φλυαρία τους, ενώ μαζί τους βρίσκεται η σαχλή sapounofouska και η mary_omikron. Η sapounofouska είναι ένα μηδενικό χωρίς προσωπικότητα, απλά γαυγίζει σε όποιον διαφωνεί στην παρέα που περιγράψαμε παραπάνω στο chat του MusicHeaven ή Music Heaven. Εξάλλου η mary_omikron έχει φτάσει στον ανώτερο βαθμό εξουσίας και ολοκλήρωσης που θα μπορούσε να φτάσει μια γυναίκα και είναι πλέον συντονιστής του φορουμ του MusicHeaven ή Music Heaven. Αυτό σημαίνει στο κουτό της το μυαλό ότι μπορεί διαγράφει ό,τι της γουστάρει ή να το χαρακτηρίζει ως «ποστ αρνητικής αξιολόγησης», ιδιαίτερα μάλιστα όταν της το χαρακτηρίσουν ως ανεπιθύμητο οι παραπάνω o DOMASTER, o abiectus και η γριά ixthis.

  Ιδιαίτερη οργή προκαλούν στην mary_omikron συζητήσεις σχετικά με την πρακτική των Ωδείων να εισπράττουν πριν από τις εξετάσεις του πτυχίου Ειδικού Αρμονίας, Αντίστιξης, Φούγκας και Σύνθεσης, ένα ποσό 600-700 Ευρώ, κάτω από το τραπέζι, και φυσικά χωρίς απόδειξη. Τέτοια κομμάτια συζητήσεων διαγράφονται ή χαρακτηρίζονται «ποστ αρνητικής αξιολόγησης». «Ποστ αρνητικής αξιολόγησης» χαρακτηρίζονται επίσης οποιεσδήποτε κριτικές γίνονται για ελεεινές παραστάσεις σε καταξιωμένους καλλιτέχνες (για τις μπαρούφες που λένε) του Λαζόπουλου, του Κραουνάκη (αυτός παίρνει και κρατική επιχορήγηση και συγχρόνως εισπράττει και 15 Ευρώ εισιτήριο στη «Σπείρα» του και αμολάει κακόφωνα ουρλιαχτά προς τον ουρανό αντί τραγουδιού τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του).

  Επίσης και η ελαχιστότατη δυσμενής κριτική για φράση που εκστόμισε η Γαλάνη σε παράστασή της (για τη δικτατορία που μας έχει επιβληθεί με το Μνημόνιο), συνεπιφέρει διαγραφή του σχολιαστικού ποστ ή τον χαρακτηρισμό του ως «ποστ αρνητικής αξιολόγησης» μετά από σχετική εισήγηση της ομάδας των DOMASTER, abiectus, ixthis και sapounofouska, την οποία εισήγηση πάντα δέχεται ανεπιφύλακτα η φίλη τους η mary_omikron.

  Οι DOMASTER, abiectus, ixthis και sapounofouska πείθουν πάντα τη mary_omikron ότι ο καλύτερος τρόπος να απαλλαγούν από κάποιον είναι να τον προκαλούν με οποιοδήποτε τρόπο, ώστε να τους/τις βρίσει και στη συνέχεια να τον διαγράψουν από το φόρουμ του MusicHeaven ή Music Heaven. Και η mary_omikron με το κουτό μυαλό της τους έχει πιστέψει ότι με τον τρόπο αυτό θα διαγράψει οριστικά και το περιεχόμενο των ποστ και δεν θα υποψιαστεί ο κόσμος τίποτα από ό,τι είχε γραφτεί.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s